Sociale events

Sociale arrangementer

I tråd med traditionen for World Firefighters Games vil Aalborg tilbyde et spændende socialt og kulturelt program, som vil gøre det muligt for dig som deltager at mødes og hygge dig med dine kollegaer – andre brandmænd fra hele verden.

Du vil kunne deltage i:

  • Åbningsceremoni - For deltagere og offentligheden - gratis
  • Velkomstmiddag - Deltagelse mod køb af billet
  • Next Host Night - kun for deltagere - gratis
  • Afslutningsceremoni - For deltagere og offentligheden - gratis 

Velkomstmiddag

 
Traditionen tro mødes deltagerne til en velkomstmiddag en af arrangements første dage.

Her vil gæsterne blive mødt af den danske gæstfrihed og nyde lækre retter, som afspejler den gastronomi Danmark er så kendt for. Alt dette foregår samtidig med, at man mødes med andre landsfæller samt deltagerne fra resten af verden.

Det er dermed ikke kun en middag, men det er også en mulighed for at mødes med ligesindede, dele erfaringer og fejre det bånd, der er forener brandfolk over hele verden.  

Deltagelse i velkomstmiddagen vil koste 700 kr. person og inkluderer en overdådig buffet bestående af retter af lokale råvarer, fri bar (øl/vin/vand) og selvfølgelig underholdning hele aftenen.

Du kan købe din billet via tilmeldingen.

Velkomstmiddagen afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center søndag den 8. september kl. 18.00 - 21.00.

Next Host Night

Dette er en aften, hvor værtsbyen for The World Firefighters Games 2026 præsenteres, og i forlængelse heraf inviteres deltagerne til en aften med mad og underholdning fra værtsnationen.

Arrangementet afholdes i Games Village tirsdag den 10. september. 

Flere oplysninger følger.

Games Village

Games Village vil blive etableret ved Aalborg Havnefront og tæt på mange af sportsaktiviteterne. Games Village vil summe med aktiviteter i hele arrangementsperioden. Dette vil omfatte underholdning hver dag med forskellige typer musik og der vil være mulighed for køb af mad og drikke.

Koncerter vil være gratis og vil samtidig også være åbne for Aalborgs borgere.

Åbnings- og afslutningsceremoni

Flere oplysninger følger.

FØLG os og bliv opdateret

 OP