Hotel Frederikshavn

Hotellet

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til HOTEL Frederikshavn. Vores hotel er med sin centrale placering i Frederikshavn det naturlige valg, idet vi ligger tættest på E45 og kun 150 meter fra gågaden.

HOTEL Frederikshavn byder alle velkommen, forretningsfolk, søfolk, montører, familier på ferie, og hvem der ellers vil bo centralt i en hjemlig atmosfære og sætter pris på personlig service.

HOTEL Frederikshavn er beliggende bare 2 min. gang fra centrum, 5 min. gang til tog, 10 min. gang til Stena Line og Læsø Færgen.

HOTEL Frederikshavn råder over 55 renoverede værelser, og vi står derfor til rådighed for både store og små selskaber, der ønsker at overnatte på hotel i Frederikshavn.

HOTEL Frederikshavn har egen parkeringsplads, som frit kan benyttes i forbindelse med overnatning.

Overnatter du i Frederikshavn har du en meget stor del af Vendsyssel, indenfor 50 km. Hotel Frederikshavn ligger næsten på toppen af Danmark og lige midt i lysets land.

Så skal du bruge en prisbillig overnatning i Nordjylland, kan du fra Frederikshavn nå Skagen, Hirtshals, Brønderslev, Sæby, Hjørring eller Aalborg inden for 30-40 minutter.

Booking: Oplys koden "Firefighters" ved booking på hjemmesiden

Priser:  Enkeltværelse  900 kr. pr. dag 
  Junior dobbeltværelse  1.000 kr. pr. dag 
  Luksus dobbeltværelse  1.300 kr. pr. dag 
  Superior dobbeltværelse  1.400 kr. pr. dag 
  Familierum 1.900 kr. pr. dag 

 

Hjemmeside: https://www.hotelfrederikshavn.dk

FØLG os og bliv opdateret

 OP