Hotel Amerika

Hotellet

Der går små grusstier gennem skoven ned til Mariager Fjord, som efter manges mening simpelthen er Danmarks smukkeste fjord. Skoven hedder Østerskov, og her i dette naturskønne område ligger det nye Hotel Amerika. Man kan undre sig over at støde på Amerika i udkanten af Hobro, men forklaringen er, at for godt 100 år siden kom en mand tilbage til Hobro efter at været bosat i Amerika i en årrække. Han havde tjent penge ”over there” og byggede nogle huse her ved Østerskoven, og når folk skulle besøge ham, sagde man altid, at man skulle ud til Amerika.

Hotel Amerika blev opført i 2003, men bygningen har eksisteret siden 1937, hvor den blev brugt som ferie- og rekreationshjem for blinde.

Hotel Amerika er rigtignok et nyt hotel, men det er et hotel med sjæl. Der er lagt mange kræfter og stor kærlighed til detaljen i den smagfulde indretning af hotellet. Det var afgørende at finde de helt rigtige materialer, og derfor måtte gardinerne eksempelvis hentes så langt væk som i Italien. Og udenfor har naturen været så generøs at sørge for de mest pragtfulde omgivelser. Det kan du overbevise dig om, når du sætter dig til rette i restauranten. Her kan du nemlig nyde udsigten over skoven i alle dens mange grønne nuancer.

Booking: Oplys koden "World Firefighters Games" ved booking via hjemmeside

Priser: Enkeltværelse inkl. morgenmad  799 kr. pr. dag 
  Dobbeltværelse inkl. morgenmad  949 kr. pr. dag 


Hjemmeside: www.hotelamerika.dk 

FØLG os og bliv opdateret

 OP