COVID-19

COVID-19 i Danmark

Statistik over Nordjylland

Du kan følge antallet af smittede i Nordjylland på Region Nordjyllands hjemmeside, https://rn.dk/sundhed/patient-i-region-nordjylland/hospitaler/coronavirus/tal-for-covid-19, som opdateres dagligt. 

Du kan følge antallet af smittede i Danmark på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, https://www.sst.dk/da/corona/tal-og-overvaagning, som opdateres dagligt. 

Turist i Danmark

Når du kommer til Danmark som turist vil vi gerne sikre os, at din rejse bliver sikker og tryg, så du kan slappe af og nyde din ferie. 

Det er derfor vigtigt, at du er kendt med symptomerne på COVID-19, kender anbefalingerne til hvordan man bedst muligt undgår smitte samt ved, hvad du skal gøre, hvis du oplever symptomer på coronavirus. 

Download eller print folderen "Information til turister i Danmark". Folderen indeholder den information du behøver om COVID-19 under dit ophold i Danmark. 

COVID-19: Information til turister i Danmark

Informationsmaterialet giver gode råd til hvordan man som turist i Danmark bedst kan beskytte sig selv og andre, samt hvordan turister i Danmark skal forholde sig ved symptomer på COVID. 

Materialet er tilgængeligt på 9 forskellige sprog. Find dem alle her: https://www.sst.dk/en/English/publications/2020/Tourist-in-Denmark

FØLG os og bliv opdateret

 OP